Gratis velvære produkter!

IMG_95561

Annonse

Jeg har vært trofast bruker av Shai sin barberhøvel siden jeg testet den første gang for noen år siden. Og nå når våren går over mot sommer, viser jeg mer hud og bare legger, og  jeg skal innrømme at barberhøvelen brukes flittigere i sommerhalvåret enn ellers.. Jeg har veldig sensitiv hud og reagerer fort på barberskum og grove herrehøvler, så da denne høvelen, som er tilpasset kvinner, kom på markedet, fikk leggene mine en helt annen glød. Jeg har ikke hatt noe som helst problemer med røde merker eller nupper, og leggene blir alltid silke myke og fine.

Derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk mulighet til å tilby dere leserne mine denne pakken med Shaifavoritter gratis; en toalettmappe fullstappet med den populære Shaihøvelen med 2 refillblader, 3 Shai bikinihøvler, den nye deilige Wash & Shave og en rosa Scrub.

Pakken har en verdi på 400 kroner.

Link til gavepakken finner du her!

Alle som bestiller Shai her og legger igjen en kommentar på bloggen, er med i trekningen av et gavekort på 1000 kroner hos Nelly. Lykke til!

shai2
shai1

Annonse