Fjordland mellommåltid

Fjordland 1Fjordland

Annonse

Når man er småbarnsmor, havner man i utrolig mange situasjoner der det er supert å ha noe spiselig i vesken eller ingredienser til noe lettvint og godt i kjøleskapet, for man kan virkelig ikke alltid forutse når en selv eller de små blir sultne når aktivitetsnivået varierer fra tegning til sykling eller trampoline hopping…

Selv er jeg veldig glad i byggrynsgrøten fra Fjordland, så jeg var allerede positiv innen jeg testet nyheten “Barnegrøt” fra samme merke. Grøten kommer i porsjonspakninger på størrelse med en yoghurt og kan spises kald. Smakene man kan velge mellom er “havregrøt med blåbær og eple” eller “risgrøt med jordbær, eple og mango”. Både jentene og jeg synes at de er super gode, og de er perfekt å ta med på tur, legge ved matpakken eller bare ha i kjøleskapet om man skulle få behov for et sundt og godt mellommåltid når man føler at energinivået er dalende.

Fjordland barnegrøt kan kjøpes i de fleste matvarebutikker.

Annonse basert på testede produkter.