JORDAN DESIGN KONKURRANSE!

Nå har du mulighet til å være med å designe en av tannbørstene til neste års tannbørste kolleksjon for Jordan, og du trenger ikke engang å kunne tegne! Da jeg hørte om konkurransen, fant jeg frem penn og papir og lot meg inspirere av blomsten som stod foran meg på stuebordet. Da jeg var ferdig med skissen min, gikk jeg inn på Jordan sin konkurranse side (link her!) og fant ut at jeg slettes ikke hadde trengt å skisse ned noe som helst.. Konkurransen er nemlig lagt opp helt genialt, slik at alle kan delta med de ideene de måtta ha. På Jordans hjemmeside ligger oppsettet allerede klart, og man kan laste ned sitt eget bilde ved et enkelt tastetrykk, eller man kan velge blant mange fine design som allerede ligger inne på siden:

Annonse

Skjermbilde 2016-05-15 kl. 17.49.31Jeg brukte skissen min som utgangspunkt da jeg fylte inn fargekoder og lastet inn mitt eget bildet av orkideen som jeg var inspirert av. jordan 2Min tannbørste ble seende slik ut:

Skjermbilde 2016-05-14 kl. 21.41.43

I konkurranse perioden (uke 18 – 25) vil Jordan hver fredag kåre en ukesvinner som får

en goodiebag fra Jordan.

De 10 beste bidragene går til finalen og vinner gavekort på 1000,- fra hviit.no, et års abonnement på valgfritt magasin fra Egmont samt goodiebag fra Jordan (uke 27)

– Finalistene kjemper om å bli en del av neste års Individual Kolleksjon! (uke 35)

 

Ukesvinnere og finalister offentliggjøres på Jordans Facebookside (www.facebook.com/vakretenner

Hovedvinnere offentliggjøres i uke 35.

Delta i konkurransen HER!

annonse