TRAVel jOURNAL

mariaskappeltraveljournalmariaskappeltraveljournal1mariaskappeltravelsJeg har lenge tenkt at jeg burde føre en slags reisedagbok når jeg er ute og reiser, slik at jeg kan finne tilbake til resturanter, hoteller eller områder jeg likte spesielt godt, eller bare minnes fine opplevelser fra turene jeg har vært på. Jeg samler alltid på visittkort, kart, små notater og skisser fra turene mine, men jeg har aldri tidligere klart å sette dem i system. Derfor ble jeg ekstremt glad da jeg fant denne “TRAVEL JOURNEY” boken i Illum butikken på flyplassen i København. Fra nå av skal det bli system på notatene og jeg gleder meg allerede til å ha med boken som guideline neste gang jeg skal til Kina, for denne gangen hadde jeg glemt navnet på alle de fine stedene jeg opplevde sist og som jeg gjerne skulle dratt tilbake til..

Annonse