Thailand <3

Skjermbilde 2016-02-27 kl. 22.19.19Skjermbilde 2016-02-27 kl. 22.20.57Skjermbilde 2016-02-27 kl. 22.01.56Skjermbilde 2016-02-27 kl. 22.02.43Dagen etter at vi hadde hatt vår første Holzweiler visning, pakket jeg kofferten og reiste til Thailand med Susanne. Det var en tur med fult fokus på å senke skuldrene, slappe av, stoppe opp litt og få tilbake pusten. Jeg skulle gjøre Yoga… (jeg har nesten aldri gjort yoga før, men jeg hadde hørt at det var bra for kropp og sjel, og det var det virkelig også!)

Annonse

De siste tre årene har vært ekstremt hektiske. Samtidig som jeg har vært småbarnsmor, har jeg vært med å startet vårt eget klesmerke, vi har jobbet beinhardt, og presset har vært stort. Ikke fordi  folk sier så mye, men fordi man har en forventning til seg selv og sitt eget. Fordi man alltid higer etter å gjøre det enda bedre og fordi man er sin egen største kritiker. Tempoet i denne bransjen er helt vilt, sesongene korte og trendene skifter fortere enn noen gang. Arbeidsdagene føles litt for korte, tiden med barna føles litt for liten, den dårlige samvittigheten for alt man skulle gjort, alle man skulle møtt og tiden man skulle hatt, gnager konstant… Jeg ville stoppe opp og tenke positivt, for tross alt, har disse årene vært de beste årene i mitt liv. Vi har gjort så mye gøy på hjemmebane, det har vært så koselig, så hektisk men så fint, og Holzweiler har vært et eventyr.

Turen til Thailand var akkurat det jeg trengte, og selvom det føltes rart å reise fra mann og barn, skulle det vise seg at denne kroppen hadde godt av å bare passe på seg selv for en gangs skyld…

Mer om stedet jeg reiste til, og bilder fra turen kommer i morgen!