Drømmehuset!

Kitchen2 kristine sandKommode2 kristine sandClothes2 kristine sandI snart et halvt år, har vi forberedt oss på å flytte, og på tirsdag overtar vi endelig nøklene til drømmehuset!

Annonse

Jeg gleder meg helt utrolig til å våkne opp blandt kasser og flyttelass, ta på meg en altfor stor ullgenser og et par varme ullsokker og starte så smått å innrede vårt nye hjem! Jeg gleder meg til å sortere bort alt jeg ikke trenger, og som jeg ikke rakk å ta stilling til i flyttekaoset. Nå skal skuffer og skap ha system, og alt overflødig skal ut før det rekker å samle seg opp i en “roteskuff”!

Dere skal ikke bli overrasket hvis denne bloggen utvikler seg til å bli en slags interiørblogg de neste månedene.. !

Illustrasjonene over er av Kristine Agøy Sand. Se flere av hennes fantastiske illustrasjoner her.