Vår første Holzweiler visning!

IMG_5736IMG_5813
For et halvt år siden, satt Susanne, Andreas og jeg i hver vår fluktstol på en nydelig hvit strand i Arendal og snakket om at det kanskje var på tide å lage et skikkelig Holzweiler Show. Likevel var det ikke før rett før jul at vi følte oss helt klare.

Annonse

Å lage show er ikke bare, bare. Det krever mot, selvtillit, dyktige mennesker som kan organisere, flinke modeller som kan gå.. Man trenger en kolleksjon som er tenkt til å vises frem, der man også har planlagt noe litt utenom det vanlige. Man trenger fantastiske lokaler, lys og lyd. Man trenger et publikum og mennesker som heier på det man driver med…

Om akkurat én uke, braker det løs, og det er “babyen” vår (det er sånn jeg føler det med Holzweiler.. ) som skal vises frem. Plaggene som designteamet og jeg har jobbet med i så lang tid, og som har bydd på latter, svette og tårer, skal vises for et kritisk publikum og deriblandt en horde av internasjonal presse og viktige bransjefolk. Det er nervepirrende og sommerfuglene flakser rundt i magen. Jeg er spent på responsen. Hva om publikum ikke liker det de ser.. Hva om noe går galt.. Nei, man må tenke positivt, stå rakrygget og vise selvtillit. Jeg er fornøyd med denne kolleksjonen, og jeg føler meg klar til å vise hvem vi er.

I dag var vi i Operaen, der visningen skal holdes om en uke. Plutselig gikk det på alvor opp for meg at en av mine aller største drømmer skal bli virkelighet. Jeg har alltid ønsket å starte mitt eget klesmerke. Drømmen har vært å presentere merket for “verden”. At jeg skulle få oppfylt drømmen og gjøre dette med min kjære mann og Svigersøster, er det beste som kunne skjedd. Vi utfyller hverandre, og gjør hverandre sterkere. At det skulle gå så fort hadde jeg ikke turt å drømme om en gang… Jeg gleder meg til å vise verden hva  vi driver med!

Bildene over er fra fotoshooten vi hadde for to uker siden, på samme location som showet skal være om bare en liten uke…