FRED HAMELTEN <3

IMG_5467
Jeg kjenner bare én person som får lov til å røre mine øyenbryn, og det er Fred Hemelten. I utgangspunktet har jeg pistrete, tynne øyenbryn med verv i det ene og et hakk etter feilnapping i ungdomsårene i det andre. Likevel får Fred meg til å føle at jeg har vært på en “facelifting” bare ved å hjelpe meg med å trimme brynene mine.

Annonse

Det startet da jeg var med mamma på jobb i tenårene. Fred jobbet for Tv2 og var landets eneste øyenbrynsstylist. Jeg så ikke ut, og han oppfordret meg til å gnikke hvitløk på øyenbrynene mine for å få dem til å vokse ut igjen. Etter en stund klarte han å nappe det lille som var der på en måte som fikk meg til å føle at han hadde tryllet frem en finere utgave av meg selv.  I dag holder han kurs for å lære bort faget. I tillegg har han sin egen salong, sin egen øyenbryns sminke og øyenbrynsfarge, han har designet sin egen pinsett og hver gang jeg besøker han, har han nye spennende prosjekter på gang.

Mennesker som Fred inspirerer meg. Jeg synes det er fasinerende med mennesker som finner sin nisje, og som klarer å skape så mange fine muligheter for seg selv ved å holde fast på- og være dedikert til det men driver med.

Jeg heier på deg, Fred. Jeg heier på deg og Tina og alt det spennende dere får til. <3

Følg med på Fred spennende prosjekter, kurs og annet på www.øyenbryn.no