årets vinterjakke på 3 forskjellige måter!

Skjermbilde 2016-01-08 kl. 12.15.06

Annonse

Jeg elsker plagg som kan brukes på flere måter, og da vi designet Holzweiler AW 15 kolleksjon gikk vi inn for at flere av plaggene skulle kunne brukes på flere ulike måter. “Hanoi” parkaen er et eksempel på dette, og den kan brukes på tre ulike måter. Ytterjakken er vannavstøtende og vindtett, innerjakken inneholder 70% dun og er fantastisk deilig og varm. Sammen er de perfekte i dette vinterværet, men når våren kommer kan man ta av ytterjakken og kun bruke inner jakken (til høyre) eller man kan bruke ytterjakken alene over en tykkere strikkegenser eller bare som vindjakke. <3

Jill på bildet har på seg skjørt//Theory, sho//Celine og parkaen “Hanoi” fra Holzweiler!

På det første bildet (fra venstre) har Jill på seg bare innerjakken. På bildet i midten har Jill på seg hele jakken (innerjakken er festet med glidelås til ytterjakken) og på bildet helt til høyre har hun på seg bare ytterjakken!