Navnelapper

Annonse
Disse strykefrie navnelappene fra Askeladden er perfekte å feste på alt fra matpakker og flasker til kosedyr, leker og klær.  FullSizeRender[1] Da jeg var liten sydde mamma merkelapper i klærne mine, og etterhvert kom lapper som kunne stykes på. Det ble til at hun heller skrev navnet med sprit tusj…

Annonse

I dag får man kjøpt disse super fine strykefrie navnelappene som gjør det utrolig mye lettere å merke klærne og tingene til barna. FullSizeRender

Navnelappene festes godt på et rent og tørt sted. På klær sitter de best på vaskelappen eller klesmerket. Når man har sørget for at alle hjørner og lappen generelt er klistret godt fast, er det bare å bruke plagget. Ingen stryking, ingen sying og veldig stolte og fornøyde småtasser som har fått merket klesplagget sitt.

Man skal vente 24 timer innen man vasker plagget.

Jentene mine syntes det var ekstra stas at de kunne få navnelapper med figurer fra Disneyfilmen “Frost”. Askeladden har også navnelapper fra Star Wars og Marvel.