Vintersalg hos Ellos!

Ellos.no har de allerede startet salget av blandt annet treningstøy, og de har opp til 50% på super fine produkter som kan hjelpe på motivasjonen når man skal i gang med treningen rett over nyttår!

Annonse

 

Hvert år, når det nermer seg januar, begynner jeg nemlig å planlegge opptrappingen av trening.. Jeg melder meg inn på nermeste treningssenter, forhører meg om ulike kurs, og prøver å minnes hvor godt det er å være i god form og føle seg vel i bikini.. Likevel er det utstyret som er viktigst for motivasjonen når alt kommer til alt, for den gode følelsen av å trene har jeg allerede glemt etter å ha kost meg litt ekstra gjennom hele høsten, vinteren og jula..  At garderoben er oppdatert med nytt, fresht treningstøy er helt avgjørende for motivasjonen! De fargerike joggeskoene som først gir litt dårlig samvittighet før de tas i bruk første gang, får meg plutselig til å løpe de ekstra tusen meterene og hold in effekten i trenings tightsen gjør at jeg føler meg litt mere fit enn jeg egentlig er!

 

På bildet over: 1. Trenings BH fra Ellos Sport, 2. Hettegenser fra Ellos Collection, 3. Treningssokker fra Adidas, 4. Løpesko fra Nike,  5. Sportstrøye fra Adidas , 6. Treningsbag fra Adidas, 7.Treningstights fra Ellos Sport