Julekort og photogaver

Annonse

Annonse

photo4

Hver jul, siden jeg ble mamma for 5 år siden, har jeg hatt ambisjoner om å skrive julekort. Likevel har jeg aldri klart å bestille kort i tide til å få dem sendt ut før jul, derfor var jeg tidlig ute i år og bestilte disse super fine kortene fra Smartphoto allerede i november.. Jeg hadde ikke trengt å stresse så masse, for kortene lå i postkassen min bare dager senere, men jeg anbefaler alle som skal skrive julekort å bestille disse så fort som mulig da jeg av erfaring vet at desember måned går mye fortere enn man tror.. Kortene jeg bestilte er tosidige med bilder på den ene siden og tekst på den andre siden. Jeg valgte matchende beige konvolutter til kortene, og en matt overflate på bildene, noe jeg synes ble veldig fint!

photo5Jentene ble veldig glade for Memory spillet de fikk i julekalenderen sin, med bilder fra årets fineste minner. Hos Smartphoto kan man nemlig også bestille mange fine, personlige gaver med egne bilder og tekst. Memory spillet er i ordentlig god kvalitet med en slitesterk overflate og klare fine bilder!
photo3 Lieben vet det ikke enda, men denne matboksen ligger under julekalender luke nr 10! Det er alltid styr med navnelapper på matboksene, så jeg tenkte det var en fin vri å heller ha bilde av barna på lokket. Disse matboksene kan man bestille her!