Julegavetips fra Desenio

desenio7desenio2desenio4
desenio8desenio01Det er lett å tenke at barn ønsker seg leker til jul, eller at foreldre ønsker seg klær til barna.. men noe som er veldig koselig både å gi og få, er bilder som kan pynte opp på veggen!

Annonse

I forbindelse med at vi skal flytte i mars, er jeg blitt overrsket over hvor engasjerte barna er i hvordan rommene deres skal se ut, og da jeg hang opp bilder i forbindelse med Desenio innlegg tidligere i høst, kommenterte blant annet min elste datter at hun ønkset seg nye bilder til rommet sitt. Hos Desenio har de bilder til enhver anledning, og masse fine plakater og trykk som passer til barnerommet. Dessuten er det gode priser og mulighet for å få med rammer til plakatene, så nå har vi bestilt bilder til alle barna som skal henges opp i nytt hus når vi kommer så langt! Enn så lenge er de plassert litt her og der i påvente av å skulle bli flyttet, og jentene er super fornøyde og veldig stolte over “Batman” bildet som de skal gi til Hugo til Jul!

I samarbeid med Desenio har jeg fått laget en rabatt kode til dere, leserene mine. Koden er “julmedmaria” og  gir -15% på alle posters. Koden gjelder fra 4-13 desember.