Personlige julegaver

Annonse

Annonse

gullfunn tv-ringen

De fineste gavene man får, og de koseligste gavene man gir, er de personlige, der det synes at man har tenkt litt ekstra, og lagt en ekstra effort i at gaven skal passe spesielt til den som får den.

Da jeg var liten, arvet jeg en medaljong av mamma. Den var i gull med små ornamenter på den ene siden og helt blank på den andre. Da jeg åpnet den fant jeg bilder av min bestemor og mamma som liten på innsiden . Mamma hadde fått smykket til konfirmasjonen, og da jeg arvet det følte jeg at det var som å få en liten skatt. Smykket hadde en helt annen verdi for meg enn noen av de andre smykkene jeg hadde, og den dag i dag kan jeg trekke det frem bare for å se på de falmede bildene på innsiden eller for å bære minnene rundt halsen.

Da jeg var hos Gullfunn for noen uker siden, fant jeg en liknende medaljong, både i gull og i sølv, og jeg fant ut at jeg vil gi min eldste datter en medaljong med bilder i gave når hun blir litt større og vet å sette pris på noe så dyrbart. I mellomtiden har jeg fått gravert inn to sølvarmbåd med navnene til jentene mine, som jeg tenker å gi dem til jul.

Hos Gullfunn kan man få gravert nesten hva som helst, og det tar bare et par dager før smykket er klart. Man kan kjøpe smykkene i butikken eller på nett og ta dem med til butikken for å få dem gravert der.

Da jeg skulle gravere armbådene til jentene mine, møtte jeg en jente i butikken som skulle gravere inn en sangtekst på innsiden av et armbånd i sølv. Det var søsteren og hennes sang fra de var små, og jeg ble super inspirert av ideen. Man kan jo gravere klokker, armbånd, smykkeskrin, medaljonger, ringer… mulighetene er mange, og gavene blir SÅ mye mer personlige og gjennomtenkte  med en liten personlig tekst!

En annen ting som det alltid er koselig å få av kjæresten sin, en god venn, eller bare unne seg selv til jul, er en nydelig diamantring. Hos Gullfunn finner man diamanter i alle størrelser, utforminger, og prisklasser, men akkurat nå har de et spesielt tilbud på ringen som jeg har på meg på bildet over. Denne er valgt ut som årets julegave av Gullfunn, og ideen er at kunden skal få en spesielt fin ring til en spesielt god pris. Ringen er kun produsert opp i et begrenset anntall, så her er det litt førstemann til mølla!

Ved å bruke rabattkoden 20skappel får du 20% på en valgfri vare blant mine faboritter på  http://www.gullfunn.no/kampanje Tilbudet varer til mandag.