Knit on knit <3

Dere som kjenner meg vet at jeg ELSKER strikk. Jeg er av typen som har like mye strikkeplagg i skapet hele året. Hos meg finnes ikke vinterstrikk eller sommerstrikk, det kommer mer ann på hvor mange lag strikk jeg bruker. Om sommeren holder det med en stor Skappelgenser til bare ben og sandaler, mens om høsten og vinteren ifører jeg meg lag på lag med strikk i alle tykkelser, som på bildet over! <3

2 Komentarer
 • Wenche Karin

  November 11, 2015 at 2:39 pm Reply

  Maria – Strikk er supert – mohair – ull – alpaca ……. Hvor kan jeg få kjøpt bukse og genser som på bildet ?

  • mariaskappel

   November 11, 2015 at 5:29 pm Reply

   I holzweiler butikken på fornebu (hvis de ikke er utsolgt.) Settet jeg har på meg her er fra Theory. Gensern rundt livet er fra Holzweiler. KLem

Legg igjen en kommentar