Storytel

Annonse 

Den siste tiden har jeg begynt å høre på lydbok, og det er utrolig avslappende og koselig å høre på noen som leser for en. Jeg ble anbefalt “Storytel”, som er lydbøkenes “Spotify”. Med “Storytel”-appen kan man velge mellom tusenvis av bøker som man kan laste ned til sitt eget bibliotek, og lytte til fra blant annet mobilen.

Annonse

Man kan også laste ned 5 bøker som kan spilles av i offline-modus, noe som er genialt når man skal ut å fly eller hvis man er på hytta uten tilgang til godt nettverk.

Nå på høsten er det koselig å sette seg foran peisen med bena godt brettet oppunder seg og med et strikketøy i fanget, mens man lytter til en god bok. Akkurat nå hører jeg på Thor Heyerdals “Kontiki” for meg selv, og “Mormor og de åtte ungene” sammen med jentene mine.

Jeg har fått muligheten til å teste ”Storytel” gratis i 30 dager, og frem til 31. desember har dere også muligheten! Prøvetiden går automatisk over i et abonnement som koster 169 kr i måneden, men man kan når som helst melde seg ut. Det er ingen bindingstid. Sjekk ut tilbudet her!