No7

Annonse

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg våknet i morges, var det minus 2 grader på soverommet mitt, og frostrøyken stod omtrent ut av munnen min da jeg fortet meg til badet. Det er blitt skikkelig kaldt den siste tiden, og jeg merker at huden og håret trenger mer pleie enn om sommeren.

Høsten er nydelig, men selv føler jeg at jeg visner om kapp med omgivelsene når kuldegradene kommer snikende og at huden blir gusten og håret tørt. Jeg nermer meg 30 år, og når jeg blir blek og “grå”, føler jeg at linjene i ansiktet blir mer tydlige.

Heldigvis finnes det produkter som hjelper en med å føle seg bedre, som finner frem gløden i huden og som bidrar til at man kan føle seg  litt yngre og freshere enn man kanskje er, selv på kalde høst dager.

Boots apotek har kommet med en ny serie “No7 Early Defence“som består av kremer som bidrar til forebygging av aldringstegn, og den siste tiden har jeg testet både dagkremen, nattkremen og øyekremen fra denne serien.

Dagkremen er lett og fin i konistensen, og jeg føler at huden får glød uten å bli fet.

Øyekremen er spesiallaget for den ømfintlige huden rundt øynene og skal redusere synligheten av mørke ringer og poser under øynene.

Nattkremen bidrar till å reparere huden etter dagens påkjenninger.

Sammen føler jeg at disse tre produktene gir meg akkurat det huden trenger av pleie, og jeg er veldig fornøyd med testingen så langt.

Boots har 3 for 2 på disse produktene ut oktober i sin nettbutikk. Link her.

Akkurat nå har jeg en konkurranse på instagram (@mariaskappelholzweiler) der 5 heldige følgere kan vinne hele “No7 Early Defence” serien til en verdi av 817 kr.