Malawi dress

IMG_1456

Jeg ble så glad da jeg kom på at vi har denne fine kjolen i høst kolleksjonen til Holzweiler som er i butikk nå.
Det høres kanskje rart ut, men jeg jobber allerede med å designe neste høst for Holzweiler, så derfor er hodet et litt annet sted og i et annet år (!!)
Grønn farger er så vakker, og min favoritt om dagen.
Perfekt med pumps for fest, over en skinnbukse til hverdags eller med strømper, ullsokker og birkenstocks for den ultimate hverdagslooken!
7 Komentarer
 • cathrine

  October 14, 2015 at 9:10 pm Reply

  Hei. Nå har jeg kjøpt den røde velourkjolen til bryllup. Forslag til tilbehør?og skredder i oslo som er gode til å sy op kjolen?:-)

  • maria

   October 19, 2015 at 11:12 am Reply

   Hei Cathrine.
   Jeg vet at butikken vår på fornebu bruker en god skredder. Du kan levere kjolen hos dem, så hjelper de deg sikkert! Den blir nydelig i bryllup! Jeg foreslår tynne gullkjeder og gull ringer i ørene! Min venninne, Marie Murstad sa at hun skulle bruke hatt med slør til den;)
   Jeg hadde sikkert brukt en litt lang svart cardigan utover kvelden.
   sorte, klassiske pumps! Du kommer til å bli SÅÅÅÅ fin!
   Klem

 • cathrine

  October 14, 2015 at 9:10 pm Reply

  Sy opp;-)

 • cathrine

  October 14, 2015 at 9:11 pm Reply

  opp;-)

 • Monica

  October 16, 2015 at 12:54 pm Reply

  Kjolen ser kjempefin ut! Jeg skulle ønske nettsiden til Holzweiler viste frem alle plagg i kolleksjonen, priser og forhandlere. Nettsiden dere har nå er fin å se på, men håpløs når det kommer til informasjon man virkelig vil ha og brukervennlighet. Et velmenende tips fra en som ikke bor i hovedstaden men som ville oppsøkt Holzweiler hyppigere dersom nettsiden inspirerte til det.

  • maria

   October 19, 2015 at 11:09 am Reply

   Vi kommer med nettbutikk nå, så da løser det alle overnevnte problemer;)
   takk for tilbakemelding!Klem

 • Stine

  December 13, 2015 at 7:37 pm Reply

  Det gleder jeg meg til å se. Du har jo laget så mye fint. Stine.

Legg igjen en kommentar