Opprydning i klesskapet

Annonse trend

Annonse

Høsten har kommet for fult, og jeg har brukt helgen til å gå igjennom klesskapene våre og forberedt garderoben på kaldere dager der ulltøy blir det essensielle, og de tynne bommulstrøyene og sommerkjolene kan legges vekk for denne gang.

Jeg har sett igjennom og fått jentene til å prøve nesten alt som ble pakket bort før sommeren, og til min store forferdelse har jeg måttet innse at det som passet for bare noen måneder siden, allerede er blitt for smått til jentene som har bruk sommeren på å strekke seg til nye høyder.

Det er i situasjoner som dette, når man har mye tøy som er blitt for smått, og man gjerne vil få solgt alt sammen i en fei, at det kan være smart å lage “pakker” der man setter sammen antrekk i samme størrelse eller velger liknende type klær som man selger som sett. På denne måten blir man kvitt mer tøy samtidig, kjøperen får flere fine produkter på en gang til en rimeliger penge, og man sparer penger på frakt kostnader og porto.

Nå har jeg forberedt flere fine pakker som skal arves videre til tantebarn eller selges på trendsales.

Les mer om Trendsales pakketips her. 

Vi har trukket to vinnere av Trendsales konkurransen som jeg annonserte for noen uker siden. Vinnerene er Trine (aka “heksehyl87”) og Sunniva (“sunnivasol”) Gratulerer! Dere får begge et gavekort på 1500 kr. Info vil bli sendt deg på mail!

Tusen takk til alle som deltok.