Long time…

imageKjære alle sammen.

Annonse

Beklager så masse at det har vært så stille fra meg i det siste. Grunnen er at jeg har krysset kontinentet og vært på skikkelig rundtur de siste ukene. Ruta har vært som følger: Oslo-München-Shanghai-Suzhou-Shanghai-Beijing-Stockholm-København-Oslo… på 10 dager.. Jeg er med andre ord mange opplevelser rikere. Samtidig er jeg ganske sliten og fantastisk glad for å være hjemme igjen. Det er spennende å være på reise, og når man reiser i forbindelse med jobb, føler man at man har spart uker med jobb når man kommer tilbake, bare ved å besøke leverandører og kontakter der de holder til. Jeg fikk ikke tatt så mye bilder denne gangen, men skal se om ikke jeg får delt litt likevel.

Takk for at dere er så trofaste. Det er jeg veldig taknemlig for.

XX

M