Blogstyleweek

AnnonseSkjermbilde 2015-09-16 kl. 00.19.20

Annonse

Etter flere vellykkede runder med Blog style week på Sandvika Storsenter, er det nå duket for nok en runde der jeg, blant flere bloggere er blitt invitert til å velge ut mine høstfavoritter på senteret.

sandvika6

Jeg elsker å oppsøke butikkene når høstnyhetene kommer trillende inn i form av tunge strikkeplagg, kåper, boots, hatter og skjerf, og det ble mange favoritter på min tur gjennom senteret, der jeg besøkte butikkene Nadine, Benneton, Glitter, Morris, Volt, Bianco, Carlings, Lindex, Bekkestua Sko og Sprell.sandvika

Blant favorittene jeg har valgt er det både sko, klokker, hatter, klær, smykker og leker til barna!

imagesandvika9 sandvika10  sandvika13

Jeg designer jo for Holzweiler, og jeg må si at det var spesielt hyggelig at det første jeg fikk øye på da jeg kom ned rulletrappen fra parkeringshuset, var Nadine butikken med Holzweiler stylet i vinduene!!

sandvika 4

Jeg oppfordrer alle å ta en tur innom Sandvika Storsenter denne uken og finne mine og de andre 5 bloggerens favoritter spredd utover hele senteret. Her er det mulighet for å finne inspirasjon til høstgarderoben!

I dag har jeg i tillegg Instagram Take Over på @sandvika_storsenter så følg med!