Vinn 1500 ,- til shopping!!

Annonsetrendsales5

Annonse

Som dere sikkert har fått med dere fra tideligere blogg innlegg, så er jeg med på å sette fokus på gjenbruk gjennom mitt samarbeid med Trendsales.no.

trendsales2

Denne uken har jeg, sammen med Nina bak bloggen “Smabarnsforeldre.no” laget en step by step bildeserie for hvordan man veldig, veldig enkelt kan bruke Trendsales.no til å kjøpe masse super fint barnetøy eller selge klær som dine egne barn har vokst fra, eller ikke lenger har bruk for. Se den enkle fremgangsmåten her!

trendsales4

I denne forbindelsen ble jeg også gjort oppmerksom på den geniale Trendsales appen som gjør det enda enklere og raskere å legge inn annonser! Nå når man stort sett bruker mobilen til å ta bilder med uansett, er det veldig praktisk å kunne laste disse rett inn på Trendsales og med noen taste trykk legge inn den informasjonen som trengs for å få lagt ut et produkt som man ønsker å få solgt.

trendsales7

Jeg har selv hatt konto hos trendsales en god stund, og legger stadig ut nye ting fra mitt eget og barnas klesskap. Ting de ikke har bruk for lenger eller har vokst fra. Mange av tingene har bare vært i bruk et par ganger, andre er mer slitt men fortsatt favoritter som andre kanskje kan få like mye glede av som mine barn har hatt.

Jeg liker godt hvordan man selv pakker inn produktet, skriver en koselig liten hilsen og sender til den nye eieren. Når man selger barnetøy er det også koselig å la barna få lage en liten hilsen selv til den nye eieren. Jeg synes det er fint at barna også lærer seg å sette pris på gjenbruk, og dette er en fin måte for barna å lære seg at andre kan ha glede av noe de ikke lenger har bruk for selv.

trendsales8

Det en herlig følelse å vite at et plagg skal få leve videre hos noen andre <3

I samarbeid med Trendsales.no vil jeg gi ut to gavekort på 1500,- til shopping på Trendsales. For å delta i konkurransen, skriver du inn ditt Trendsales brukernavn* i kommentarfeltet under. Trendsales trekker to heldige vinnere den 4. oktober.

*hvis du ikke allerede er bruker av Trendsales, kan du bli det her! Det koster ingenting, og du kan legge inn dine første annonser eller handle av andre med det samme etter at du er blitt bruker.

Trendsales konkurranse