Adams Matkasse

Annonse aSkjermbilde 2015-09-04 kl. 21.16.13bAdams matkasse I en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett å få logistikken og dagene til å gå opp, og jeg må si at jeg etterhvert har blitt mer og mer tilhenger av å finne løsninger som gjør hverdagen enklere.

Annonse

Med to små på slep, er butikkrunden ofte det mest stressende, og ofte ender man opp med  å lage de samme måltidene igjen og igjen, i mangel på inspirasjon og kreativitet.

De to siste uken har jeg testet konseptet “Adams Matkasse”, og de to siste mandagene, har det kommet en hyggelig mann på døren min med to store kasser fulle av frukt, grønt og deilige råvarer av høy kvalitet med blandt annet kjøtt fra Prima Jæren, Idsøe, Vossakjøtt og Fana kjøtt, kylling fra Ytterøy og  fisk fra Snorre på Måløy. I kassen ligger det også en liten folder med oppskrifter til 5 herlige middager hver uke.

Jeg er ekstremt motstander av ferdigmat. Derfor har jeg også vært skaptisk til konsepter der man får levert mat på døren, men dette er annerledes. Adams Matkasse har en ernæringsekspert som sørger for at middagene ligger mellom 450-750 kalorier, og har riktig mengde proteiner, fett og karbohydrater, også lager man maten fra scratch selv! Oppskriftene er enkle og varierte, og hele familien har kunnet bidra på kjøkkenet, og alle har vært stor fornøyde med den delige maten. Denne uken har vi blandt annet spist “Pulled chicken i pitabrød”.

Vi har også spist mye mer frukt og grønt da kjøleskapet til enhver tid har bugnet av ulike sorter.

Adams Matkasse har ingen bindingstid, og man velger selv hvor ofte man vil ha levering. For eksempel 1 gang i mnd, annenhver uke osv..

Les mer om Adams Matkasse her, se menyer 3 uker frem i tid og finne kassen som passer best for deg og dine. Velg mellom Ekspresskassen, Barnekassen, Originalkassen eller Fri for-kassen som er fri for gluten, egg og melk.

Ved å benytte rabattkoden BLOGG_MARIA, får du 25% rabatt på første levering, og gratis fruktkasse på andre levering. Rabattkoden gjelder i en uke.