Skappelgenseren news!

s ss sss  I mange år har vi drevet “Skappelgensern.no” fra sidelinja. Vi har alle hatt andre jobber eller studert i tillegg til å drive med familiens lille “hjertebarn” som har handlet om å spre mestringsfølelse og glede til strikkeglade mennesker.

Annonse

1. August i år ansatte vi imidlertid min fantastiske søster som sa opp alle andre prosjekter for å satse 150% på vårt prosjekt sammen med like fantastiske Bettina. Jeg kan derfor glede alle dere strikke fantaster med at det nå er super service og masse spennende som skjer på skappelgenseren.no til enhver tid.

sssssssMarthe og mamma har i tillegg startet å blogge, så nå kan dere følge med på utvilingen av nye oppskrifter og prosjekter her! Dere kan også lære av min 5 år gamle datter hvordan man strikker i Marthes siste blogginnlegg!