Every day is a perfect Poncho day!

Skjermbilde 2015-09-04 kl. 22.29.39 Skjermbilde 2015-09-04 kl. 22.30.01 Jeg har som dere vet, bodd i denne ponchoen i hele sommer. På overskyede dager og kjølige kvelder, hadde jeg den rundt meg, mens når solen skinte og det var varmt, brukte jeg den over bikinien eller som underlag på stranden. Om nettene brukte jeg den i stede for dyne, og barna brukte den som telt når de fikk muligheten. Dette er plagget som fungerer til alt, og som løfter ethvert antrekk og får meg til å føle meg vel selv på en regnværsdag. Dette er på lik linje med en Skappel genser, en favoritt som aldri kommer til å forlate mitt klesskap. Hver dag er en potensiell ponchodag! <3 JIPPI!

Annonse

Poncho og skjerf//Holzweiler, Kulotter//Philip Lim, Genser//Holzweiler, Sko//Birkenstocks.

Foto; Fredrik Austad