Gifteringer

Gullfunn.jpg

Annonse

 

gullfunn6.jpg

gullfunn1.jpg

Gullfunn3.jpg

gullfunn4.jpg

gullfunn5.jpg

To av mine beste venner, Rikke og Morten, skal gifte seg, og i den anledning fikk jeg være med brura og brudepiken (datteren Elia) for å se på gifteringer hos Gullfunn.

Jeg husker godt da jeg skulle velge min egen giftering, og jeg husker at jeg syntes det var mye vanskeligere enn jeg hadde sett for meg.

Ringen jeg kom til å velge er det eneste jeg ikke tar av meg hver kveld når jeg går til sengs, og den har vært på fingeren min siden den dagen jeg sa JA til mannen min for over 4 år siden.

Gullfunn har forstått viktigheten med å bruke tid på å velge riktig ring, og nå tilbyr de egne prøve timer i utvalgte butikker, der det blir satt av tid til spesiell veiledning av en egen ansatt i butikken.

Gullfunn har utrolig mange fine gifteringer, og Rikke prøvde både smale og brede ringer i gult gull, hvitt gull, med store og små diamanter, og helt enkle uten noe som helst. Etter å ha testet hele repertoaret, stod hun mellom en helt enkel gullring av den helt klassiske sorten, og en litt mer spesiell variant i hvitt gull med diamanter hele veien rundt.

Når man velger giftering er det smart å velge det aller fineste man har sett, og en ring som ikke bare kan stå alene, men som også passer til flere av smykkene man liker å bruke, for man kommer forhåpentligvis til å gå med ringen hver eneste dag resten av livet!

Da vi dro fra prøvetimen, hadde Rikke fått ringstørrelsen sin målt, og den søte mannen bak disken hadde skrevet ned navnet på de ringene hun likte best slik at hun lett kunne finne dem igjen på Gullfunn sine hjemmesider og vise frem bilder til Morten.

Ved å booke en slik time som vi gjorde, får man også en ekstra rabatt på ringene samt rabatt på manikyr etter prøvetimen hvis man ønsker å fiffe opp neglene litt innen man kommer og tester ringer, eller eventuelt før bryllupet.

Det er ingen kjøpeplikt på disse timene, og man kan booke på nett
.

Gleder meg til å se hvilke ringer Morten og Rikke ender opp med å velge. Det var morsomt å få være med å teste! <3