Miljøfokus

“Annonse”renault 2 renault Jeg er av den typen som alltid har ekstremt mye å bære på, og ofte er det ting jeg ikke kan sette fra meg på skittent underlag.

Annonse

I situasjoner der jeg har kleskolleksjonen min over en arm og et skoløst barn på den andre armen, passer det meg fantastisk godt at Renault ZOE åpner seg selv bare jeg har nøkkelen i lomma og tar i håndtaket. På samme måte passer det meg ekstremt godt at bilen låser seg selv når jeg har gått ca 10 meter bort fra bilen med nøkkelen på meg!

Etter å ha brukt bilen en stund, har jeg også oppdaget små design elementer som får meg i godt humør. Jeg elsker at kontakten til laderen skjuler seg inni logoen til bilen i front, og at det ikke ser ut som at bilen har bakdører. Jeg liker den lydløse oppstarten og den forsiktige duringen som kun høres utenfra for at fotgjengere skal få med seg at det kommer en el-bil, og jeg synes det er vakkert at designeren bak bilen, har lagt igjen en liten signatur i form av et avtrykk av sitt eget fingeravtrykk på de bakerste dørhåndtakene til bilen.

Jeg har ingen vanskeligheter med å forstå at Renault ZOE ble nominert til  “2013 Red Dot Product Design Award”, som er en av de mest prestigetunge prisene i verden.

Akkurat nå har Renault en kampanje som underbygger det miljøvennlige fokuset til bilen. Kampanjen går ut på at man får 25.000 kr i avslag på en Renault ZOE dersom man skroter en gammel bil. Det vil si at ZOE da koster fra kr 174.900,- NOK, i tillegg til 1 års gratis lading på Fortums ladepunkter i Norge, wallbox og montering av denne.

Renault ønsker med dette å få fjernet flere miljø- og trafikkfarlige biler fra gatene. Les mer her.

Håper dere blir inspirert til å prøve Renault Zoe eller til å lese mer om denne fine bilen. Ønsker dere alle en fin uke!