Månedens funn

IMG_1080IMG_1077IMG_1093 IMG_1095 IMG_1102De fleste har gull og diamanter godt gjemt i smykkeskrinet sitt, og finner kun frem herlighetene til spesielle anledninger.. Jeg mener at smykker bør brukes, og velger stort sett mindre og tynnere gull og diamantsmykker som jeg kan bruke med god samvittighet året rundt.

Annonse

I forbindelse med mitt samarbeid med Gullfunn, har jeg plukket ut mine Juli favoritter som du ser på bildene over.

De tynne små gullringene og gullarmbåndene med diamanter gjør seg ekstra godt på gylden sommer hud og er super fine å kombinere med andre, mindre edle smykker som en flettet tråd eller et glassperle-armbånd laget av barna. Det er super fresht og passe pyntet.

Mine “Juli funn” finner du i din nermeste Gullfunn forhandler og på Gullfunn sin nettside.