Sommerstell!

efi efi1 efi3 efi5Mine sommere tilbringes stort sett alltid i Norge, på familiens hytte uten innlagt strøm og vann, eller i telt på Koster, der eneste fasiliteter er vann i dunker og utedo, og jeg ELSKER det! Jeg elsker det primitive, enkle avbrekket fra hverdagen, der håret vaskes i saltvann og Skappelgenser, shorts og UGGS er de plaggene som brukes mest.

Annonse

Nå har EFI kommet med en barberhøvel som passer ekstremt godt for min type feriering.

EFI har laget en barberhøvel som har en kloss med såpe montert på selve høvelen slik at man slipper å bruke barberskum, og leggene smøres mens man barberer seg og blir myke og fine etter stellet. Dette kommer ekstra godt med når man sitter nede i fjæra med bena dyppet i iskaldt vann, og man føler seg både mer effektiv enn før, og i tillegg slipper å sløse med skum eller forpeste hele undervannslivet med for mye såpe.

Denne høvelen er allerede blitt en yndet artikkel i min toalettmappe, og den blir garantert med på sommerferien også! Hurra for enklere sommerstell!