Diamantfunn!!

AnnonseIMG_3378 IMG_3350IMG_3382 IMG_3398Det er rart med diamanter. Uansett hvor store eller små de er, får de en til å føle seg så utrolig fin.

Annonse

Denne måneden er det diamantfokus hos Gullfunn, med 15-50 % avslag på alle smykker med diamanter (bortsett fra forlovelsesringer). I den anledning har jeg valgt ut mine personlige diamantfavoritter som jeg fikk låne da jeg skulle på sommerfesten til ELLE på torsdag.

Jeg har aldri vært noe opptatt av digre diamanter, og liker smykker med glitrende stener best når de ikke gjør så mye ut av seg. Derimot synes jeg det er fantastisk gøy med mange ringer på hånden, og at man har ringer på ulike ledd på fingeren.

På samme måte liker jeg og mixe og matche ulike øredobber så det ser mer tilfeldig ut. Jeg har tre hull i det ene øret og to hull i det andre, og alle hullene ble fylt med nydelige diamant smykker i ulike former og fasonger.

Det fine med smykkene jeg har valgt ut som favoritter, er at de ikke er altfor dyre, så da kan man ønske- eller unne seg noe uten at det er et altfor heftig inngrep i lommeboken, også kan man jo ikke kjøpe alt med en gang, men alle disse smykkene kan fint kombineres med andre smykker som man kanskje har liggende fra før.

Hver måned  fremover, kommer jeg til å plukke ut mine favoritter hos Gullfunn, så stay tuned for masse fin smykke inspirasjon i månedene som kommer!!

Antrekket over er fra Holzweiler X Ernesto Artillo kolleksjonen som kommer i butikk neste uke!