Innendørs hageparty.

AnnonseVELKOMMEN!IMG_3328IMG_3294 IMG_3285 IMG_3284 IMG_3316IMG_3276 IMG_3266IMG_3302IMG_3274  IMG_3249 IMG_3247 IMG_3243 IMG_3342 Sammen med min herlige venninne, Kristine Agøy sand, har jeg dekket et av mange bord  til sommerutstilling som skal vises på Hadeland Glassverk frem til August, og det var fantastisk gøy å få velge og vrake i det nydeligste dekketøy og glass fra glassverket.

Annonse

Både Kristine og jeg liker at ting er litt på sjeiva, at man kan mixe og matche og bruke det man har, at stoff servietter kan erstattes med tørkerull og at dette utrykket kanskje er mer interessant enn når alt er perfekt match. Derfor blandet vi ulike serviser og plukket glass og skåler fra forskjellige serier slik at uttrykket ble passe bohemsk og hjemmekoselig.

Med lyslenker, store sitrontrær og grønne planter, puter og pledd, Kristine sine fantastiske illustrasjoner og massevis av ulikt dekketøy og nydelige krystallglass, ble vår innendørs hagefest akkurat slik vi hadde ønsket! Jippi!

Plakat og bordkort illustrasjoner av Kristine Agøy Sand