Premium sjokolade fra Freia.

AnnonseIMG_2994 IMG_2992  IMG_3013IMG_2978

Jeg aldri har sagt så høyt JA som da jeg ble spurt om å teste ulike sjokolader fra Freia. De ønsket min personlige mening på deres Premium sjokolade serie som allerede før jeg fikk den tilsendt var min absolutte favoritt sammen med god gammeldags Freia Melkesjokolade. Det jeg imidlertid ikke var klar over var at den kom i SÅ mange ulike varianter.

Annonse

Vi har stort sett alltid en mørk Premium sjokolade i skapet, som et sunnere alternativ til annen sjokolade, og det deiligste som finnes er å lage seg en god kopp kaffe med en herlig liten sjokoladebit ved siden av, og sette seg ut i solen med et godt magasin eller en god bok og tilbringe litt “me-time” mens smårollingene leker eller tuller med Andreas.

Fra tidligere er favoritten den som heter 70% kakao med Chili og den som inneholder sitron og ingefær. Alle er gode, men nå har jeg også fått en helt klar ny favoritt (som desverre ikke er avbildet over da jeg presterte å spise den opp innen jeg skrev dette innlegget) med det er kommet en ny, super super, tynn og rund sjokolade som bare er helt perfekt som en liten “treat” når kids er i seng og jeg setter meg ned i sofaen og puster rolig ut etter nok en begivenhetsrik dag. Det må være lov å unne seg litt luksus i hverdagen!

<3