ELBIT 2015

Annonse

Annonse

Forrige uke ble jeg invitert inn da ELKJØP presenterte de nyeste produktene for sine ansatte i ELKJØP kjeden på Elbit messen 2015, og jeg følte nesten at jeg var med i en science fiction film med alle de snedige produktene som ble vist meg.

IMG_0931

Det som kanskje gjorde aller mest inntrykk var Samsung Gear V6 som tok meg inn i en helt ufattelig tredimensjonal verden der jeg befant meg svevende over new york i helikopter. Jeg var tett på ville løver i Afrika og jeg stod midt i en enorm slosskamp der elementer kom flyvende mot meg og rundt meg på all kanter.

Samsung Gear V6 fungerer slik at filmen man får se gjennom brillene, er filmet i alle retniger slik at du som tilskuer befinner deg midt i situasjonen, og når man fysisk beveger hodet, ser man alt rundt seg på alle kanter like tydelig som om du skulle befunnet deg der på ekte. Eksempelvis kan det komme en hel flokk med ville hester løpende etter deg når du snur hodet.. over deg flakser fugler og under deg ser du ned i juvet til Victoria Falls…

Dette må bare oppleves.

IMG_0960

Et annet fantastisk produkt,er BOSE hodetelefoner. Disse var ikke nye for meg, for jeg var så heldig å få slike av Andreas til bursdagen min, men de er så fantastisk bra at jeg vil trekke dem frem likevel, for jeg må si at dette er de aller beste hodetelefonene jeg har hatt, og de sperrer all lyd ute, og på samme måte som Samsung Gear V6 føler du at du befinner deg midt i situasjonen du hører på, om det er i en film eller på konsert.. Lyden er utrolig ekte og kommer fra alle sider føles det som.

IMG_7660

Det begynner å bli noen år siden jeg byttet ut PC med MAC, og jeg må si at jeg er spesielt svak for alt Apple gjør, og det skal mye til for at jeg noen gang kommer til å bytte ut min MAC og Iphone. Jeg var ikke noe mindre svak for de nyeste produktene som ble vist under messen. Produktene var fantastisk lette og bildet var helt utrolig skarpt.

IMG_7658IMG_7653

Jeg skulle gjerne hatt matchende iPhone, iPad og Mac book i samme nydelige rosegull farge.

IMG_0974

Andreas har lenge ønsket seg en større TV med bedre bilde enn den vi har, og jeg må innrømme at jeg fikk blod på tann jeg også etter å ha sett den helt sinnsyke bildekvaliteten til de nyeste TVen fra blandt annet LG og Samsung. 

Det er ikke lenger snakk om TV, men mer som en ramme der bildet man ser er like klart som verden utenfor et vindu.

IMG_7502

SONOS sin stand ble jeg fristet til å få SONOS-multiroom høyttalere i alle rom i huset, og vi hadde det ganske gøy med å leke oss med HP SPROUT som er en matte som kan brukes til alt fra scanner, foto redigerer, piano, tastatur, ekstra skjerm og mye annet..

IMG_7769

Tusen takk for en super fin omvisning. Det var gøy å bli introdusert for en verden jeg ikke har spesielt god kjennskap til fra før!

IMG_3045

 

Alle bilder er tatt av Joakim Mangen / Elkjøp Nordic AS