Min sommer stil!

Annonse IMG_7879Med sommerfølelsen kommer også trangen til å renske opp klesskapet, gjemme unna vintertøyet og pakke frem de florlette blusene, skjørtene og kjolene i silke. Jeg elsker å oppdage glemte skatter i klesskapet, og samtidig finne ting som jeg kanskje har ”vokst fra” eller ikke føler passer meg helt lenger. Ting som kan få nye eiere…

Annonse

Jeg har gjort denne opprydningen i skapet, og funnet ut hva som skal beholdes og hva som skal skiftes ut.

Samtidig som jeg la inn mine gamle sommer skatter under min profil på Trendsales, fant jeg også en hel verden av skatter fra andre som har gått igjennom sommergarderobene sine. Under har jeg plukket ut 5 favoritter som sammen utgjør min sommerlook denne sommeren: Birkenstock sandaler, Wood Wood Tote bag, By Malene Birger kjoleBy Malene Birger Fedora hatt, og Cèline Audrey Briller. Skjermbilde 2015-05-17 kl. 13.34.28

Trendsales er Skandinavias største seconhand moteportal, og her kan man virkelig finne mye fint. Alt fra nydelige kjoler og bluser, til designervesker, briller og sandaler. Her kan man oppdatere sommergarderoben og få mye mer for pengene enn man ellers ville fått for det samme til nypris i butikkene, og ofte er plaggene bare brukt et par ganger!

Konkurranse:

Hvis du blir medlem av Trendsales innen 31. Mai, kan du vinne et gavekort på 1.000,- meld deg på her og skriv ”Maria Skappel i feltet ”hvor kjenner du oss fra”.

Trendsales kårer 3 heldige vinnere som får et gavekort på hele 1.000 norske kroner på Trendsales.

20_NO_MARIA_SKAPPEL_01