Søljer og personlige 17-mai sløyfer!

Annonse:

Annonse

IMG_2550 IMG_2536 IMG_2542

 

Jeg elsker alt som kan personliggjøres, og da jeg var innom Gullfunn her forrige dagen for å se på søljer, fant jeg disse utrolig søte 17 -mai sløyfene i sølv med silkebånd i rødt hvitt og blått som jeg fikk gravert inn navnet til jentene mine på.

Jeg har et veldig romantisk forhold til 17-mai, og jeg elsker de smilende menneskene, barnetogene, festkledde mennesker, pølser, is og alt som hører med.

For to år siden kjøpte jeg meg bunad. Intill da hadde min søster, min kusine og jeg delt bunaden til min oldemor, som forøvrig fortsatt er den fineste av dem alle, men fordi vi var 3, ble det også til at vi bare hadde bunad på 17-mai hvert 3. år.

Mamma spanderte bunadsko til drakten min, og min søte tante pusset søljene som jeg hadde fått til konfirmasjonen. Jeg følte meg så fantastisk fin i den nye drakten, men desverre var skoene litt for små, så jeg bestemte meg for å bytte disse.

Dagen etter, kvelden før 17 mai oppdaget jeg det kjipeste.. jeg hadde puttet de nypussede søljene i skoesken før jeg byttet skoene.. I desperasjon fikk jeg tak i sjefen i butikken som viste en helt enormt fin service da hun låste opp butikken natt til 17 mai for at jeg skulle få gå igjennom alle skoeskene, men desverre var skoene solgt og søljene var forsvunnet med dem..

Jeg sitter fortsatt den dag i dag og håper at søljene mine på et aller annet vis vil finne veien tilbake til meg. At de som kjøpte skoene en dag oppdager den lille posen med alle mine søljer, og leverer dem tilbake så jeg kan få tilbake sølvet som jeg fikk av min bestemor…

I mellomtiden bestemte jeg meg for å spare, for bunaden ble ikke helt komplett uten søljer, så da jeg tittet innom Gullfunn av egentlig helt andre grunner, og fant de perfekte søljer til akkurat min bunad, fant jeg ut at tiden var inne og sparebøssen måtte knuses!
[Alt-Text]