Boots indeed

Annonsekrem boots boots3

Annonse

Boots har kommet med tre nye produkter, og jeg har fått teste alle tre!

Boots Nanoblur er kremen som skal gjøre huden “picture perfect”, og jeg må innrømme at den gjør underverker, for når man smører den på huden, føler man at både porer og linjer viskes ut og huden blir glattere. Nå er det jo veldig “trendy” med en helt naturlig look, og med denne kremen føler man seg skikkleig fresh også uten sminke!

Hydraluron er serumet som gir masse fuktighet til huden, og etter en lang og kald vinter merker jeg at det er akkurat dette jeg trenger.

Da jeg testet ansiktsmasken, som også heter “Hydrolauron”, turte jeg ikke å vise meg for jentene mine, for man ser ganske gæærn ut med denne masken, men det føles helt fantastisk å ligge med den på, og når man tar den av og får smurt de siste restene av serum inn i huden, merker man godt at man har fått mye fuktighet og glød i huden og man føler seg hakket mer opplagt.

Nå må jeg jo inrømme at jeg ser litt små sliten og pixlete ut på dette bildet over, men da skal det også sies at jeg ER sliten, og bildet ER små pixlete, men produktene holder virkelig det de lover!

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under om du vil vinne et sett med disse produktene. Jeg trekker en heldig vinner neste uke.