Trendslave?

_DSC19060

Annonse

Følelsen av å finne noe jeg likte, prøve det på, dra kortet, for så å ta det med meg hjem, ga meg en herlig følelse av lykke. Overfladisk? Ja, men det var sannheten. Tror du jeg satte pris på noe av det? Ja, kanskje i maks to uker…før det ble byttet ut med noe nytt.

Naturlig nok tok dette ”heldigvis” slutt da jeg ble fattig student igjen. Shoppegalskapen måtte nedprioriteres. Lett? Nei, vanskelig som faen… _DSC20670

Men det fikk meg til å innse at det synet jeg tidligere hadde hatt på mote var misforstått. Jeg hadde en litt forskrudd tankegang om at jeg måtte ha de ”riktige” klærne for å passe inn i motebildet, og da var det veldig lett å bare følge alle de hippeste trendene. Jeg var kanskje motebevisst, men det var noe som manglet. Det var som om personligheten min endret seg hver gang det kom en ny trend, for å sette det litt på spissen, ha ha.

_DSC20120

I dag omfavner jeg mote på en helt annen måte. Klærne jeg har på meg gjenspeiler hvem jeg er som person. Jeg bruker mote til å skape min egen identitet og stil. Jeg blir selvfølgelig påvirket av trender, men ikke i like stor grad. Det hender at jeg tar tendenser fra en trend jeg liker, og kombinerer det med min egen stil. I stedet for å gå i butikken å ta med meg nye plagg hjem, tar jeg heller en ekstra titt inn i klesskapet, tester ut nye kombinasjoner, og gir nytt liv til klærne.

Gå inn i skapet, finn frem gamle skatter og lek deg. Det er gøy!

x Jill