JUST DO IT!

EPSON MFP image

Annonse

Har du noen gang hatt lyst på noe så sterkt, men aldri hatt ordentlig guts til å gjøre noe med det? Enten om det er å tømme hele sparekontoen for en Chanel 2.55, si opp jobben for å reise verden rundt, eller så enkelt som lysten til å snakke med den ekstremt kjekke mannen som står ved siden av deg på bussen?

Gjør det! Våg å gå etter det du har lyst på!

EPSON MFP image

Helt siden jeg var en ung pike, har jeg hatt en stor fascinasjon for klær og sko. Jeg elsket å gå opp på loftet hjemme hos mor og far, for å prøve på meg mors gamle kjoler og skjørt. Det var nesten like gøy som å gå i butikken for å kjøpe godteri. Les: Nesten like gøy…Jeg skal ikke lyve, ingenting var bedre enn å sykle ned på butikken for å kjøpe godteri og kanskje få lov til å henge utenfor sammen med storebror og gjengen (de kule kidsa, som var hakket for kule til å ha med lille meg). Men det jeg egentlig prøver å si er at jeg tok den store interessen for mote under armen, tok sats og hoppet.

Det var en utrolig skummel følelse å starte opp med helt blanke ark og gi slipp på bioingeniørkarrieren. Men til tross for det, er det det beste valget jeg noensinne har tatt.

EPSON MFP image

I dag er jeg så heldig at jeg får jobbe med de mest unike og herligste menneskene jeg noen gang har møtt, nettopp fordi jeg våget å følge drømmen, våget å satse, og ikke minst, jeg hadde tro på meg selv.

Aldri slutt å følge drømmene dine! Det umulige er absolutt MULIG!

x Jill