JILL

jill1 Noen mennesker er bare SUPER inspirerende. Noen mennesker kan fylle et helt rom med positiv energi bare ved å være til stede, og noen mennesker kler og ter seg på en måte som får meg til å tenke at jeg skulle ønske jeg bare var akkurat sånn!

Annonse

jill2 Jill er et sånt menneske!

jill3 Nå skal jeg prøve å beskrive min gode kollega på kortest og best mulig måte, for de neste ukene skal Jill gjesteblogge her hos meg, så dere kan like gjerne lære henne å kjenne først som sist!

jill

Jill kler seg alltid kult! Hun kombinerer ofte klær på måter man ikke klarer å tenke ut selv, og hun bærer et hvert antrekk med den største selvfølgelighet og den fineste selvtillitt. Jill beveger seg med korte veldig raske skritt, hun sitter godt laidback i stolen med henda på knærne og snakker bredt på stavanger dialekt. Jill er hipster. Hun har fingern på pulsen og vet alltid hva som skjer. Jill smiler og hun er kul på en sånn ordentlig kul måte.

Jill er egentlig utdannet Bio ingeniør, men hun elsker klær og mote, og i høst kom hun traskende inn i Holzweiler fordi hun ville følge drømmen og se om motebranjen var noe for henne…

Jeg er veldig stolt og glad for å kunne fortelle at Jill kommer til å dele litt av sin hverdag, inspirasjon og sine outfits her på bloggen min i tiden fremover! <3