“Nin”

IMG_1492 Jeg er egentlig motstander av at foreldre kjøper gaver til barna sine, gjerne hver gang de er ute og reiser, for å lette på sin egen samvittighet. Samtidig må jeg innrømme at det hender at jeg ender opp med en liten oppmerksomhet til barna mine når jeg er på lengre turer jeg også..

Annonse

Sophia fikk en liten kosedyr kanin da hun ble født, som har fulgt henne hele livet og som de siste 5 årene har formert seg til å bli mange “Nin”-er i ulike størrelser og farger..

Da jeg var i Kina nylig, fant jeg storebroren til “Nin” og kompisen hans i en sidegate i Shanghai, og jeg  ble fristet til å kjøpe de to loddne, litt støvete kosedyrene som ble med meg hjem i kofferten. Fra et tideligere shanghai-gateliv, ligger de nå i hver sin lune armkrok hos jentene mine hver natt, så det var en virkelig vellyket overraskelse jeg kom hjem med fra Kina denne gangen!