Black and white favorites!

AnnonseSkjermbilde 2015-04-01 kl. 00.58.36 jordan-500x323 Selvom det er anbefalt å bytte tannbørste hver 4 måned, frister det alltid å skifte tannbørste når jeg skal ut å reise, så da blir det litt hyppigere tannbørste skifter til tider..

Annonse

Jordan har designet en egen linje med tannbørster med alle mulige design og mønstre, og det er blitt tradisjon å kjøpe meg en tannbørste som passer til turen jeg skal på.

Med Kina på reiseplanen og vesken full av svart-hvite favoritter, falt valget naturligvis på denne modellen med grafisk mønster som minner om riskorn, og det ble hel-match på badet da favorittene ble pakket ut.

Jeg reiste rett fra Kina til påskeferie med familien, og må innrømme at det ligger en litt annen type tannbørste på hytta. For når bleseren nå er byttet ut med Skappelgenser og raggsokkene er dratt godt oppover anklene. Da er det fint å kunne pusse tenner med tannbørsten med motivet av en elg i solnedgang! Ha,ha!!

Les mer om tannbørstene fra Jordan her!