Vårfavoritter!

Jeg fikk skikkelig vårstemning da jeg besøkte butikker på Sandvika Storsenter denne uken. Jeg er nemlig, sammen med fem andre utvalge,  profilerte motebloggere blitt tildelt det ærefulle oppdraget med å henge lapper med “Maria Skappel sine vår favoritter” på utvalgte plagg og produkter på senteret denne uken under SANDVIKA BLOGSTYLE WEEK.

Annonse

Skjermbilde 2015-03-10 kl. 22.18.48

Det første som møtte meg da jeg kom ned rulletrappen fra parkeringshuset var “Nadine” sin fine vindusutstilling, og massevis av fargerike blomster hos Mester grønn!

Skjermbilde 2015-03-10 kl. 22.22.03

Nadine har et veldig godt utvalg av merker, og de fører også vårt eget merke Holzweiler, så det er alltid spesielt koselig å titte innom hos de super søte damene. Jeg har plukket både accessoire og kles favoritter fra blandt annet Marlene Birger, Samsøe Samsøe, Hunkydory, Gestuz og Holzweiler.

Skjermbilde 2015-03-10 kl. 22.14.17

Jeg elsker perioden på året der man går over fra å ha brukt tunge vintersko til å kunne iføre seg lette joggesko og Sandaler. Hos Shoeballoo fant jeg vårfavoritter som boots fra “The last conspiracy”, sneakers fra “New Balance”, fantastisk fine vesker fra “Cala & Jade” og “UGGs Australia”. Jeg er nemlig helt avhengig av UGGs uansett hva folk mener om dem, og jeg elsker kombinasjonen av en stor “Skappelgenser”, noen slitte denim shorts og UGGs på sene sommerkvelder.

Skjermbilde 2015-03-10 kl. 22.15.49

Hos “Mariannes” fant jeg sandalene som jeg har drømt om lenge. Disse er fra “Tiger of Sweden” og de kommer til å være på mine føtter denne sommeren. Jeg fant også en fantastisk shearling pels fra “Dear Dharma” som jeg nesten ikke klarte å la henge igjen i butikken. Pelsen er strikket, så den er super lett, luftig men varm og egner seg utrolig godt i overgangen mellom vinter og vår. Denne kan man også få glede av på kjølige sommerkvelder!

Skjermbilde 2015-03-10 kl. 22.25.40

På H&M fant jeg flere sett med undertøy som jeg rett og slett handlet med det samme. Det er ikke så lett å finne spileløst, sexy undertøy uten masse push up og innlegg for oss uten pupper, men H&M har skjønt denne kategorien, og jeg er veldig fornøyd med det undertøyet jeg har herfra fra før. Jeg fant også en veldig fin Shopper bag, noen gensere som inneholdt en god del mohair og noen super deilige raggsokker! Skjermbilde 2015-03-10 kl. 22.16.44

Hos “Kiman Woman” fikk jeg festival følelsen, og alle favorittene jeg plukket ut hadde noe etnisk over seg. Jeg la blandt annet min elsk på denne hatten fra “Zadig & Voltaire”, vesken og lommeboken fra “Beck Søndergaard”, espadrilles fra “Arnie Says” og sesongens fineste trench coat fra “Gestuz”.

Alle mine favoritter kommer til å henge rundt omkring i de utvalgte butikkene i 2. etage i “den gamle delen ” av senteret. På denne måten kan man enkelt shoppe de favorittene som jeg og de andre bloggerne har plukket ut, eller finne inspirasjon til vårshoppingen. Det er også mange gode tilbud på senteret denne uken, og oversikt over tilbudene finner du her!

NB! I dag kan du følge meg på @sandvika_storsenter sin instagram profil, jeg har nemlig fått ta over instagrammen deres for en dag!