Aqua Derma

Annonsedermolo dermolaMed fokus på skandinavisk skjønnhet, lanserer Lilleborg den nye serien AquaDerma, og jeg har fått lov til å teste produktene i fokant av lanseringen som skal være på Bislet bad i morgen.

Annonse

Aqua Derma, som selges både på apotek og i butikk, er frisk og lukter deilig.

Jeg har spesielt forelsket meg i Facial moussen som jeg bruker med vann, til å ta av sminke med om kvelden. I likhet med de andre produktene i serien, er også denne mild og fin for sensitiv hud, og i disse vintermånedene passer det meg ekstra godt. Jeg synes heller ikke at moussen svir i øynene, noe som er et stort pluss for meg som bruker linser daglig.

En annen ting jeg vil trekke frem som et pluss, er at kremene trekker fort inn i huden, slik at jeg effektivt kan påføre sminke etter å ha smurt meg i ansiktet om morningen.

I samarbeid med Lilleborg vil jeg trekke en heldig leser som vinner fantastiske produkter til seg selv og en venninne.

Det eneste du skal gjøre for å delta i konkurransen er å kommentere i kommentarfeltet under.

Ha en super fin dag!