Vinterbarn

Skrevet i samarbeid med Trendsales.no

Annonse

IMG_9684  IMG_9697IMG_9693IMG_9680

Barnetøy er en utrolig fin ting å både selge og kjøpe brukt,og man kan virkelig få veldig fine ting og mye for pengene. Hjemmestrikk, ulltøy, parkdresser og vognposer er supre produkter som kan gå i arv uten at plaggene bærer preg av å ha hatt tidligere eiere. Ulltøy som brukes under parkdressen blir ofte lite slitt, og barn vokser så fort at noen må bytte ut garderoben mer enn én gang i løpet av en vintersesong..

I går gikk jeg igjennom klesskapet til barna mine, og plukket ut noen favoritter fra vintergarderoben som dessverre er blitt for små. Disse vinterklærne er nå lagt ut på Trendsales.no følg link eller søk på “Maria Skappel”. Trendsales er Skandinavias største secondhand moteportal med en egen «Barn» kategori som er fint segmentert på kjønn og alder. 

Jeg håper noen andre småtasser kan få glede av plaggene som arves videre fra mine barn allerede i vinterferien!

Se flere bilder eller beskrivelse av hvert plagg her.