Nyhet fra Eucerin.

AnnonseIMG_9727IMG_9742

Annonse

Jeg er kanskje verdens dårligste til å smøre meg med fuktighetskrem om morningen, og jeg hater når klærne klistrer seg fast til kroppen fordi jeg ikke har tid til å vente til kremen har trukket inn i huden… Derfor ble jeg veldig glad da jeg nylig ble gjort oppmerksom på nyheten fra Eucerin.

Eucerin In-Shower Body Lotion er en fuktighets krem som påføres mens man dusjer. Kremen smøres på huden mens den er våt og skylles av etterpå. Når man går ut av dusjen tørker man seg som vanlig, og uten å ha “mistet” noe som helst tid på badet, er man ferdig smurt og klar til å ta på klærne med det samme. Super effektivt, også holder huden seg myk og god lenge.

Dette er også det perfekte produktet å bruke på de minste når de bader. Sophia og Lieben synes det er morsomt å smøre seg med kremen, og siden den er mild uten parabener og parfyme, er den helt perfekt for de små som helst vil ordne alt selv. Eucerin In-Shower Body Lotion kan kjøpes på apoteket.

I samabeid med Eucerin kan du vinne et spa opphold eller produkter til en verdi av 2000 kr! Hva er ditt tidsbesparende tips under morgenstellet? Del ditt tips via Instagram, Facebook eller Twitter med #eucerininshowerno. Hovedpremien er SPA opphold for to!

Hvis du legger til #mariaskappel kan du vinne en goodiebag fylt med Eucerin produkter, kun for mine lesere!

[Alt-Text]