Trendsales Ambassadør 2015!

03_NO_FP_NEW_USERS_COVERI desember deltok jeg på en frokost med Trendsales, og jeg ble gjort oppmerksom på den fantastiske muligheten Trendsales gir både til å få solgt unna klær og saker du ikke lenger bruker, men også at man kan få kjøpt fantastisk mye fint av kvalitetstøy og designermerker til en god pris.

Annonse

Trendsales er et konsept som er blitt enormt stort i Danmark, både på voksen klær, men også på barne klær og accessories. Som ambassadør for Trendsales i Norge, håper jeg å kunne være med å sette fokus på gjenbruk og oppfordre andre til å benytte seg av den fantastiske muligheten Trendsales gir til å kunne få litt orden i klesskapet.

Jeg må innrømme at jeg ikke lenger er en av de som ligger på alle fire i en haug av gammelt, illeluktende tøy på loppemarkeder, men jeg elsker vintage, og jeg er utrolig glad i å gå på skattejakt når foholdene er lagt til rette for det. Etter at jeg opprettet min egen profil på Trendsales, har jeg sittet i timesvis og lett meg gjennom nye og gamle skatter som folk selger til gode priser der inne, og jeg har både funnet masse fint og solgt en del ting som bare har ligget og tatt plass i skapet mitt.

Å ha profil på Trendsales koster ingen ting, og det er både enkelt og effektivt å legge inn egne produkter for å selge, eller handle av andre.

Som designer må jeg si at jeg heller vil se klærne jeg designer leve videre hos nye eiere enn  å bli liggende urørt i skapet. Noen ganger handler man noe som ikke var helt riktig i størrelsen eller som ikke passet helt til anledningen eller humøret. I stede for å la dette ligge i skapet uten å bli brukt, kan man se plagget leve videre gjennom nye lykkelige eiere.

Hvis du vil lese mer om Trendsales kan du gjøre det her!

 

 

 


[Alt-Text]