BLI PLAN FADDER!!!

3422 1015_105096378_C_1403

Annonse

I fjor, på denne tiden, ble jeg fadder for en nydelig liten jente fra Mali (bildet nederst) etter å ha sett på TV 2s Artistgalla for Plan. Reportasjene de viste fra ulike land og kontinenter traff meg rett i hjertet, og jeg tenkte at det var helt utrolig at jeg ikke hadde blitt fadder før..

Vi har det så utrolig godt her i Norge, og alle vi som er født og oppvokst i trygge omgivelser trakk vinnerloddet den dagen vi ble født. Det føles fint å kunne hjelpe noen som ikke har vært like heldige. Fatoumata fra Mali er nå 2 år og gjevngammel med Lieben, min yngste datter. Hver måned sender vi panger ned til henne og mamman hennes slik at de skal få en litt bedre hverdag.

Jeg oppfordrer alle til å skru på TV 2 klokken 21.40 i morgen kveld, både for å få en videre forståelse for hva Plan sitt arbeid går ut på, og fordi det er mange dyktige artister som skal bidra til en super fin Artistgalla. Jeg håper mange av dere velger å bli faddere.

Hvis du ikke har mulighet til å se programmet, kan du finne ut mer om Plan og bli fadder her.