Julefrokost med Trendsales.

IMG_9093 IMG_9101 IMG_9109 IMG_9123IMG_9121Jeg startet dagen med å pakke inn noen utvalgte leketøy som Sophia hadde plukket ut blandt lekene sine, fine ting som hun selv er blitt litt lei eller bare har vokst fra. Lekene skulle hun gi til noen som trengte dem mer enn henne selv, i regi av barnehagen.

Annonse

Etter å ha festet en nydelig rød fløyels sløyfe rundt papiret, merket vi pakken med kjønn og alder før Sophia strålende fornøyd pakket gaven i sekken sin og fortet seg til barnehagen. Pakkene fra barna skulle legges under julegrana på universitetsplassen av barna selv, og de ble fortalt at noen andre kom til å få stor glede av tingene. En fantastisk koselig ting å gjøre synes jeg!

Rett etterpå dro jeg på julefrokost med Trendsales, som er skandinavias største seconhand moteportal. Her var det også fokus på seconhand som julegaver, og jeg merket at det egentlig var veldig sammenlignbart med pakken som Sophia skulle gi videre. På Trendsales.no  finner man fantastiske ting, både nye og gamle, som andre er blitt lei av, vokst fra eller bare ønsker å selge eller bytte(!). Designer vesker, sko, klær.. som nesten ikke er brukt og som man kan få kjøpt mye billigere enn ellers. Hvorfor ikke handle secon hand julegaver? Det er blandt annet fantastisk mange fine vesker, sko og annet tilbahør som det er morsomt å gi bort! Unike ting som ikke alle andre har!

Sjekk ut Trendsales her.