Julekalender luke 7.

IMG_0840Det føles ikke SÅ lenge siden jeg var hjemme med mine helt nyfødte bebiser, men disse småtassene har faktisk rukket å bli snart 5 og 2,5 år gamle.. Tiden går så altfor, altfor fort, og jeg blir ekstra påminnet om det nå når mine nærmeste venner er i den herligste bebyfasen eller er gravide for første gang.. Da tenker  jeg at det er deilig er at jeg kan få “låne” nurkene når jeg vil, også har jeg noen prinsesser hjemme som for alltid kommer til å være mammas små bebiser selvom de allerede er på vei ut for  å utforske verden.. <3

Annonse

Jeg tenkte jeg ville tipse dere som er i denne fantastiske baby fasen om julekalenderen til Barnas Hus. Hver dag har de fantastiske tilbud på ulike babyprodukter. Skjekk ut link til kalenderen her.

I samarbeid med Barnas Hus har jeg fått lov til å trekke ut en heldig vinner som kan vinne en dunpose fra Reflex.

Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er å kommentere i komentarfeltet mitt under dette innlegget! 

Dunposen fra Reflex er også tilbudet i Barnas Hus sin egen kalender i morgen 8. desember. Da kan alle få 30% på dette produktet, men i dag trekker som sagt jeg en heldig vinner som får posen helt gratis!

Lykketil!

Skrevet i samarbied med Barnas Hus.