Power of change.

AnnonseIMG_8383Screenshot 2014-10-09 21.12.33IMG_8389Screenshot 2014-10-09 21.12.01Det har allerede gått en måned siden jeg bestemte meg for å bli med på #POWEROFCHANGE og være ambassadør for No7 fra Boots. Jeg må si det har vært en ære, og det har vært fantastisk at så mange har hengt seg på med #POWEROFCHANGE  på instagram, og med kommentarer her på bloggen. Min egen challenge, som var å trene HVER DAG, kan jeg ikke skryte så mye av, for der har jeg rett og slett vært fryktelig dårlig, MEN, jeg har brukt No7 serumet som anbefalt hver morgen og kveld, og føler at det har hjulpet. I tillegg har jeg klippet av meg håret, hvilket var et sidemål, og som definitivt er en stor “change” for min del, så jeg er blitt veldig inspirert til å gjøre noen drastiske forandringer! -og treningen er overhode ikke lagt på hylla, for nå gir jeg meg selv en ny måned (uoppfordret) med samme mål, siden jeg ikke fikk det til forrige måned! Denne gangen skal jeg prøve å trene 3 ganger i uken, da det er litt mer realistisk for min del.. Noen som blir med?! Takk for at dere har inspirert meg, og masse lykke til videre!

Annonse